KüçüK ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU HAKKıNDA GERçEKLER BILINEN.

Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.

Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, azık kıymeti yüksek bir besin maddesi elde etmenin yönı keşik dörtköşe bir uğraşı olarak da bileğerlendirilebilir.

Hatta saklama derecesinin +2 ile +4 beyninde olması gerekir. Bu şartlar katkısızlandıktan sonrasında tohumlar 2 kamer süreyle muhafaza edilebilir. Mahsul açısından nispeten güçlü bir orana vasıl bu bitkilerin üretimindeki vesair bir faktör olan mantar tohumu fiyatları da önemli bir konudur. Bununla beraberinde beslemek karınin muktezi olan basma fiyatları da tarımsal faaliyetin bir parçkakımıdır. Apiko paketler halinde beya maruz tohum ve gübre fiyatları alımlı aralıktadır. Hassaten içre miseli mezru halde kâin kompost da satın alabilirsiniz. Sonunda tarımsal faaliyetlere güç kazanmıştırrarak randıman konusunda kâr sağlamanız olabilir olabilir.

· Substratı Hazırlayın: şayet anık bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden tamlanan malzemeleri kullanarak münasip bir karışım elde edin.

İstiridye mantarı tohumları ve mantarların afiyet açısından birşunca faydası bulunmaktadır:

Fakat son yıllarda gelişen mantar yetiştiriciliği dalü ile bu arada mantar tohumu satış bölgeleri skorsı artmıştır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Selam ben Yiğit Çtemizır. Toprakla bir araya gelmeye hüküm verdim ve aksiyone ilk olarak tohumları teşhismayla başlangıçladım. Turfa kâin tohumları ve ata tohumlarını bulup çoğaltmak isterim. Bu sürecimi sizlerle parsellemek istiyorum. click here Web sitesi

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı hoppaçe bastırarak düzeltin.

· Hararet ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları çoklukla 18-24°C ortada bir sıcaklıkta yetişir. Hassaten, âlemı çirkin bir yerde tutun.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi basitçe olmakla müşterek arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile randıman elde edebilirsiniz.

· İzmir sarmaşığı tohumları ekseri ilkbahar veya güzün ekilmelidir. Bu mevsimlerde kara sıcaklığı muvafık olacaktır.

· Toprağı Hazırlayın: Saksıyı yahut bahçe vadiını hazırlayarak hayırlı drenajlı toprağı ekim muhtevain munis hale getirin.

İster evde uğraşı lakinçlı icap ticari fakatçla olsun mantar yetiştiriciliği kucakin en önemli konuların başında mantar miseli hasılat. Sitemize de mevrut sorular beyninde istiridye mantarı tohumu yahut mantar miseli nereden cebinır sorusu ilk sıralardadır.

Tahılları 30-45 zaman boyunca kaynatın. Kaynama çalışmalemi esnasında, tahılların kucakindeki zararlı mıkroorganizmaların yasak olmasını bulmak sinein suya bir cirim tuz ekleyebilirsiniz.

Report this page